Почитувани следачи на Ценометар.мк

Во прилог се новите цени на 50-те најтрошени артикли во едно домаќинство во најголемите маркети низ Македонија. 

Споредбата можете да ја направите на линкот Производи и Цени!

Споредете и заштедете со Ценометар.мк

Извор: Cenometar.mk