НОВОГОДИШНА АКЦИЈА на СН Кредити!🎉
50% НАМАЛУВАЊЕ на камата до 120.000 мкд ✅
➡️ https://krediti.com.mk/card-promo?md=263
Со секоја апликација учествуваш во големиот натпревар за прочистувач на воздух и викенд во СПА хотел, Банско.
📍 Акцијата трае до 31.12.2022. 📞 075 358 051