Завршија летните одмори, а со тоа и почнува сезоната на припрема за зима. Вашиот буџет е исцрпен после летните одмори а потребите и сметките се таложат?

Знаете дека треба да купите прибор за децата за училиште, периодот на зимници е во полн ек, а прашањето за огрев во зимата е секогаш горлива тема… Вашиот буџет и финансии се максимално растегнати и исцрпени, па добро би Ви дошла една финансиска „инфузија“?

Не барајте решение на друго место… Вашиот финансиски партнер ФД СН Финансии е тука за Вас и нема никогаш да Ве изневери.

Со широката понуда на ФД СН Финансии може да ги покриете сите нови трошоци кои Ви се јавуваат овој период.

Ниските месечни рати, флексибилните и поволни услови, љубезноста и професионалноста на вработените, како и непосредниот однос на истите се причина зошто ова финансиско друштво беше избрано од страна на клиентите за финансиско друштво на годината за 2018 година .

Во широката понуда на кредити кои можат да ги задоволат сите Ваши потреби оваа есен ги издвојуваме:

  1.  Брзиот кредит кој се одобрува само за 30 минути и ги средува итните потреби
  2.  Микродолгорочен до 79,000 денари – за сите потреби и со најповолни услови
  3. Се во едно – кредитот за рефинасирање на други обврски
  4.  Туристичкиот кредит – кој беше хит ова лето

Имајќи ја во предвид целокупната понуда на СН Финансии, Вие можете на најевтин, најбрз и најпрофесионален начин да пронајдете решение за сите новонастанати потреби за пари !!!

Можете да аплицирате или да добиете повеќе информации за понудите на следниот линк.

 

 

Комерцијален оглас