Направи го секој ден посебен со Visa кредитните картички од Комерцијална банка.

До 31 мај плаќај со твојата Visa Classic StandardVisa Classic Revolving или Visa Gold кредитна картичка, направи промет од 3.000 денари и добиј поврат на средства од 600 денари.

А, доколку немаш Visa кредитна картичка од Комерцијална банка, аплицирај во промотивниот период до 31 мај и добиј ја без надомест.

Дознај повеќе и избери ја твојата нова омилена Visa кредитна картичка на следниот линк.