Викендот е за патување, а бонус поените на нашите кредитни картички се активни!

Плаќајте со кредитните картички на Халкбанк на бензиските станици низ Македонија каде што има ПОС терминали на Халкбанк и добијте 5% од износот во бонтс поени.

Собираните поени искористете ги при идни плаќања во  мрежата на Пос терминали од Халкбанк.

1 бонус поен е еднаков на 1 денар.

Бонус програмата важи само за кредитни картички од брендот Mastercard и Visa за физички лица.