НЛБ Банка ги мотивира сите млади ентузијасти да аплицираат за практикантска работа во експозитурите на Банката и Контакт центарот.

Твоите работни цели:

 • Комуникација со клиентите за банкарските продукти и услуги;
 • Советување и подршка на клиентите при користење на услугите на Банката;
 • Активности поврзани со користење и администрирање на податоци за дигитални сервиси.

Твојот профил:

 • Универзитетско образование или студенти на додипломски/ постдипломскки студии;
 • Комуникациски и продажни вештини, желба и ориентираност за работа со клиенти;
 • Агилност, организираност и проактивност во градење добра тимска атмосфера;
 • Познавање на основни ИТ алатки, англиски јазик на основно/средно ниво.

Твој мотив да се придружиш на НЛБ тимот:

 • Практична работа во времетраење од 3 до 6 месеци во препознатлив регионален бренд и современо работно опкружување;
 • Можност за учење и менторство од врвни банкарски специјалисти;
 • Позитивна организациска култура и меѓусебната доверба и грижа за вработените се основни начела во работењето;
 • Mожност за практична работа на територијата на целата држава каде што Банката има експозитури.

Аплицирај со испраќање на CV на: [email protected], со назнака „Апликација за платена практикантска работа”, најдоцна до 01.11.2023 година.

НЛБ Банка те очекува!