Со Mastercard картичките на Комерцијална банка понеделник е дефинитивно ден за кино со Студентски пакет во Cineplexx по цена од само 200 денари!

Плати со која било Mastercard картичка на Комерцијална банка и добиј дополнителни 100 денари попуст на добро познатиот Студентски пакет во Cineplexx достапен секој понеделник.

Студентскиот пакет на Cineplexx во понеделник важи за секој студент, а со Mastercard картичките на Комерцијална банка сега станува уште поатрактивен. Затоа:

  • покажи студентска легитимација или индекс
  • плати со твојата Mastercard картичка од Комерцијална банка
  • добиј уште 100 денари попуст

Mastercard картичките на Комерцијална банка секој понеделник ти ја носат филмската магија во Cineplexx со комплетно мени – билет за 2Д филм, пуканки и вода или сок.

Оваа зима понеделник нека биде време за уживање со пријателите во богатиот репертоар на Cineplexx.

Дознај повеќе на следниот линк.

За да аплицираш за Mastercard картичка посети ja нашата веб страна kb.mk.