Не мора да ја знаеш желбата на саканите. Доволна е подарок-картичката за Skopje City Mall за на наједноставен начин да им ги оствариш сите замисли.

Одбери една од подарок-картичките на Комерцијална банка за Skopje City Mall во вредност од 1.000, 3.000 и 5.000 денари и уживај во насмевката на саканите.

Дознај повеќе на следниот линк: https://kb.mk/gift-scm.nspx