И овој викенд собирајте бонус поени на бензиските станици.

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка на бензинските станици каде Халкбанк има поставено ПОС терминали, собирате 5% бонус поени!

 

1 бонус поен е еднаков на 1 денар, а собраните поени искористете ги при идни плаќања во мрежата на Пос терминали од Халкбанк.

Повеќе информации на кои бензински станици можете да ги најдете Халкбанк ПОС терминалите, прочитајте на: http://www.halkbank.mk/bonus-poeni.nspx