Пазарот на криптовалути повторно бележи пад на вредноста, овој пат од 1,9 проценти во изминативе 24 часа.

Биткоинот забележа пад на вредноста од 1.50% проценти во последните 24 и во моментов се тргува по 42,578.90 долари. За една недела, оваа криптовалута загуби 9,9 проценти од својата вредност.

Етереум помина полошо. Падна за 3.84% проценти во последните 24 часа и во моментов вреди 2,948.05 американски долари. Падна за 14,3 проценти во изминатата недела.