Време е за пазарување на рати и без камата. Од 1-ви март започна промотивниот период за купување во Нептун со наменскиот потрошувачки кредит на Комерцијална банка, кој ви овозможува да купите кој било од понудените производи на одложено плаќање до 24 рати без камата.

Искористете ја оваа можност до 31 март 2021 година за да го подновите вашиот дом со некои од производите во Нептун.

Сите информации за овој кредитен производ на Комерцијална банка може да ги видите на следниот линк.

Комерцијална банка и Нептун ви нудат можност за релаксирано пазарење и докажано корисничко задоволство.