НЛБ Банка ја информира јавноста дека во периодот од 01.02.2018 до 28.02.2018 година, спроведува промотивна кампања за НЛБ Потрошувачки кредити.

Со аплицирање за НЛБ Потрошувачките кредити најдоцна до 28 – ми февруари имате можност да ги искористете следниве промотивни поволности:

∙ Без трошоци за одобрување за сите НЛБ Ризико потрошувачки кредити и НЛБ Сребрениот потрошувачки кредит

∙ 50% пониски трошоци за одобрување за останатите НЛБ Потрошувачки кредити

Повеќе информации можете да добиете во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15 – 600 или на следниот линк.