Како што информираа од синдикалната организација „Солидарност“, средбата ќе се одржи заедно со помирувачот Илија Манасиев во просториите на управата за јавни приходи-генерална дирекција…

Помирување согласно со законската регулатива денеска ќе се одржи првата работна средба во рамките на процесот на помирување меѓу синдикалната организација „Солидарност“ и Управата за јавни приходи, како работодавец.

Како што информираа од синдикалната организација „Солидарност“, средбата ќе се одржи заедно со помирувачот Илија Манасиев во просториите на управата за јавни приходи-генерална дирекција.