USAID Catalyze Engines of Growth project го објавува својот прв повик за иновативни концепти за финансирање на растот на малите и средни претпријатија во земјите на Западен Балкан.

Ги повикуваат сите заинтересирани и квалификувани организации да ги достават своите апликации/предлози за финансирање најдоцна до 17 Мај, 2021 година. За повеќе детали видете ја целосната објава на следниот линк: https://bit.ly/3xk8c2X