СН Финансии по повод 5- ти Роденден доделува три награди !

СН Финансии организира наградна игра во која ќе учествуваат сите апликации направени во периодот од 06.11.2021 до 20.12.2021.

Нова година во Белград со Јелена Карлеуша и Марија Шерифовиќ за Нова Година ( две ноќевања 31 и 01 за двајца и вклучен превоз).

Секоја апликација направена од денес до 20.12. влегува во наградната игра!

За да аплицирате за некој од богатата лепеза на кредити на СН Финансии можете на следниот линк: 

Покрај најповолни кредити и најниски камати, со СН Финансии освоите вредни патувања во Будва, Белград и Банско оваа Нова Година!