Aгенцијата за електронски комуникаци објави оглас за вработување. Ќе се вработуваат 11 службеници, а платата за некои работни места достигнува и до 80.00 денари.

На социјалните мрежи врие од реакции за еден од огласите каде се бара технички секретар за директорот во службата за логостика, каде може да се помине и со средно гимназиско образование, а платата изнесува фантастични 47.337 денари.