СН Кредити на уште една нова локација во Струга!

Ви посакуваме добредојде во новата експозитура со голема промоција:

50% ПОПУСТ на БРЗ КРЕДИТ до 30.000 МКД.

 Промоцијата трае до 02.07.2021, сабота.

Посетете не на ул. Кузман Јосифоски Питу бр.1

📞 076 823 555
📞 046 512 288