• SN VISA card • Одлична картичка која е одговор на сите Ваши зимски потреби!
Аплицирајте лесно и добијте одобрување за неколку часа!
Со кредитен лимит до 120.000 денари!
Едноставна постапка!

✅ Аплицирај онлајн до 120.000 МКД.

👉 https://www.krediti.com.mk/card

👍🏻 кеш

Кеш во секое време!