Скопје, 04.07.2022 година – Mastercard ® дебитните и кредитните картички од
Комерцијална банка ова лето ве носат во светот на забавата и наградите. „Три
пати плати и освој“ !
Со минимум 3 трансакции од по најмалку 2.000 денари во ресторани, хотели или
бензински пумпи со Вашата Debit Mastercard, Debit Mastercard World, Mastercard
Standard, Mastercard Revolving, Mastercard Skopje City Mall или Mastercard Platinum,
каде било во земјава, станувате потенцијален добитник на награда од 600 денари
исплатени на Вашата сметка.
Наградите ќе ги добијат првите 500 корисници на Mastercard картички од
Комерцијална банка кои ќе ги исполнат условите за поврат на средства.
Наградната игра трае од 1 јули до 15 август 2022 година, а сите детали за истата се
достапни на следниот линк.