Шпаркасе Банка Македонија денеска го пушти во употреба новиот сајт за млади www.smladi.mk.

Современо, во вистински момент, поинакво, динамично и корисно за тебе! Имајќи ги предвид овие предуслови, ви го претставуваме вашиот нов омилен сајт! Но тоа не е сè! За почеток започнуваме со суперинтересен конкурс за дизајн на лого на порталот. Дали сте спремни? Ве чекаме со креативни предлози, а најдобриот ќе освои ваучер од 300 EUR од најпрепознатливата туристичка агенција за младински туризам во регионот Rapsody Travel & Events Macedonia, кој ќе може да го искористи за патување на својата следна омилена дестинација. Париз, Барселона или Рим? Да, замислете изборот е ваш!” – се вели во објавата на Фејсбук профилот на Банката.

Во конкурсот учествуваат сите предлози пратени на [email protected] најдоцна до 20.08.2018 година.