happy-new-year-HD-PhotosПочитувани читатели финансискиот портал Банкометар ви посакува среќна и успешна 2015 година и пријатни новогодишни и божиќни празници. Ви посакуваме повисок стандард, подобар живот, многу пари и многу повеќе убави вести.

Ви благодариме што не следевте нас оваа година. Ние ќе бидеме тука за вас и во 2015 година.
Вашиот Банкометар тим!