Промотивна кампања за кредитни и дебитни картички Mastercard од 01.07.2018 до 30.09.2018 год.

Секој ден во промотивниот период Ви овозможуваме подигнување готовина:

  • БЕЗ ПРОВИЗИЈА со нашата MasterCard кредитна картичка на БАНКОМАТИТЕ НА УНИБАНКА
  • БЕЗ ПРОВИЗИЈА со нашата MasterCard дебитна картичка и на ТУЃИ БАНКОМАТИ ВО ЗЕМЈАТА