Уште само 2 дена до крај на акцијата SN во есен !

Искористете ја одличната понуда и заштедете 35% на камата! Само со СН Финансии!

Што вклучува оваа уникатна понуда?

Одобрување за 10 минути!

Износ на кредит до 300.000 денари!

Период на отплата до 30 месеци!

НЕВЕРОЈАТЕН ПОПУСТ НА КАМАТАТА од 35% доколку аплицирате денес!

Можете да аплицирате на следниот ЛИНК или да се јавите на телефонскиот број 15 007 за повеќе информации.

Не пропуштајте ја оваа уникатна можност и искористете кредит со најповолни пазарни услови и попуст на каматата до 35%!