Динамични, развојни и иновативни бизниси бараат и најдобри финансиски решенија, а ги добиваат со Visa business картичките на Комерцијална банка.

Деловните Visa картички на Комерцијална банка се вистински партнер за секоја компанија затоа што ѝ овозможуваат:

  • – Бесплатна уплата на дневен промет на банкомат во промотивниот период до 30.06.2024,
  • – Плаќање службени трошоци без провизија, секаде во светот,
  • – Целосна контрола на трошењето средства од картичките,
  • – Купување преку Интернет,
  • – Подобар готовински тек (cash flow),
  • – Дневен лимит по картичка зависно од потребите,
  • – Бесплатна дигитализација на картичките во Google Wallet™ и во Garmin Pay™.

Со Visa Business debit, Visa Business Revolving и Visa Business Corporate вашиот бизнис функционира едноставно и ефикасно 24/7 бидејќи вие ја имате целосната контрола без непотребно да трошите време и пари.

Изберете ја Visa Business картичката која најмногу му одговара на вашиот бизнис и уживајте во погодностите и привилегиите што ви ги обезбедува.

Дознајте повеќе информации и преземете барање за аплицирање за Visa business картичка на следниот линк: https://www.kb.mk/pravni.nspx.