Дали знаевте дека примателите на флаери се склони да ги задржат и помнат пораките од флаерите подолго од онлајн рекламите? Истражувањата покажуваат дека 72% од испитаниците изјавиле дека флаерите допринесуваат за бизнисот.

Ова не е случајност. Флаерите нудат директно влијание на вашата целна аудиенција, привлекувајќи го вниманието со висок квалитетен дизајн и прецизно напишани пораки. Овие елементи можат да резултираат со повеќе од 50% зголемување на привлекувањето на клиенти кон Вашиот бизнис.

Нека вашиот следен чекор биде уште поголем. Контактирајте нè денес и дозволете ни да го креираме Вашиот следен впечаток.

Ваш ФлаерСервис.мк

Телефон за контакт: 071-355-844