Само до 23-ти декември имате уникатна можност да аплицирате во Flexcredit и да освоите телевизор.

Секоја апликација се брои и секоја учествува во големото извлекување на 23-ти декември. Но покрај овие атрактивни награди Flexcredit ви нуди брзи кредитни решенија по многу поволни услови.

Одлична понуда на износи од 5.000 до 100.000 денари со рок до 10 месеци и одлични каматни услови.

Репрезентивен пример:

Во случај на кредит од 10 000 денари за период од 3 месеци, вкупниот износ на каматата за периодот на користење на заемот ќе биде 419 денари. Вкупниот износ, во случај на правилно исполнување на сите обврски од договорот за заем, во овој случај изнесува  10419 денари,а годишна стапка на вкупните трошоци на кредитот (СВТ) е 27.77 %. Минималниот рок на потрошувачки заем е 3 месеци, а максимум – 10 месеци.Максималната стапка на СВТ е 30%.

И тоа не е се !

Сите кредитни апликации до 23-ти декември учествуваат во наградната игра и можат да освојат телевизор.

Телефон за контакт: 13 505

За повеќе информации и аплицирање на следниот линк. 

 

 

Комерцијална објава