http://www.uniquesmiles.co.uk/uncategorized/z75s8yu0l

https://apexengineers.co.uk/srxmo01k7

http://studentssolution.co.uk/apqi3krkl Банкротираше најголемиот американски производител на млеко Dean’s Foods.

https://optimumoils.com/fghh4g3f7

http://martinsupholstery.co.uk/all-news/hamzg62ts Компанијата постоела 94 години, но во последно време се борела на пазарот бидејќи Американците се помалку пијат млеко. Само оваа година продажбата паднала за седум отсто за првите шест месеци, а профитот помал за 14 отсто. Акциите на компанијата изгубиле 80 отсто од вредноста.

Online Tramadol Overnight Delivery Дин Фудс произведувал некои од најпрепознатливите американски производи. Компанијата наведува дека за овој крах виновна е слабата побарувачка за кравјото млеко. Со банкрот ќе се обидат да ги реорганизираат своите долгови, а подоцна и да ја продадат компанијата.