По 23 мај кога се спушти под 8.000 долари и долго се одржаваше на 6.000 долари денес биткоинот се искачи над 8.000 долари.

 

Дали  ова е почеток на враќањето на биткоинот останува да видиме. Голем број од луѓето кои имаат вложено во моментите кога  биткоинот  ја достигна својата максимална вредност од 20.000 долари ќе си ги повратат па дури и ќе остварат заработка од вложени пари.

 

 

Извор: Bits of insurance