На ден 08.04.2021 со почеток од 15.00 часот се одржа извлекувањето на среќните добитници од наградната игра „Среќа е да трошиш со УНИБанка“ во просториите на УНИБанка АД Скопје со адреса ул. Маким Горки бр.6, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 5 члена комисија во состав:

1. Анита Адамческа, нотар;
2. Андреа Стојановска, претставник од маркетинг агенцијата КИВИ;
3. Иво Зимоски,  претставник од УНИБанка;
4. Катица Кузманоска, претставник од УНИБанка;
5. Катерина Здравева, претставник од УНИБанка;

Среќните добитници на наградите се:

  • 1 Лаптоп за првиот корисник од ранг листата – Биљана Јефтимова
  • 1 Таблет за вториот корисник од ранг листата –  Јована Ковачевска
  • 1 Мобилен телефон за третиот корисник од ранг листата – Сашко Трајчески

УНИБанка им честита на добитниците за освоените награди.