Сите три индекси на њујоршката берза се лизгаа длабоко и ја преминаа црвената линија, бидејќи инвеститорите беа загрижени за интензивирање на трговските односи, откако американскиот претседател Доналд Трамп го одобри тарифниот пакет од 60 милијарди долари.

S & P500