Како да знам дека сум подигнал кредит во вистинската банка ?

Ова е честа дилема кај секој кредитокорисник, дали пред или по земањето на кредитот си ја поставува….

Но не треба да се очајува во потрагата по решение и одговор. Зошто?

Затоа што тука Ви е БанкоМетар.мк ….

Кои се поволностите на користењето на платформата БанкоМетар.мк ?

Со еден клик на линкот : https://www.bankometar.mk/ Вие се наоѓате на единствената платформа во Македонија која ги сублимира сите кредити, кредитни и дебитни картички, штедење и осигурување во Македонија во реално време.

Како да ги пронајдам сите кредитни понуди во Македонија?

Многу е лесно !!! Одете на почетната страна на БанкоМетар.мк и се наоѓаат под вестите или на соодветните линкови доколку Ви треба :

  1. Потрошувачки кредит во денари : Потрошувачки кредити – денарски
  2. Потрошувачки кредити во евра : Потрошувачки кредити – евра
  3. Станбени кредити во денари : Станбени кредити – денарски
  4. Станбени кредити во евра : Станбени кредити во евра
  5. Хипотекарни кредити во денари : Хипотекарни кредити во денари
  6. Хипотекарни кредити во евра : Хипотекарни кредити во евра
  7. Сите кредитни и дебитни картички : Сите картички
  8. Дозволено пречекорување : Дозволено пречекорување
  9. Штедење во денари, евра, усд и т.н. : штедење
  10. Осигурување – добивање повеќе понуди :Осигурување

Практично, целокуната понуда на банките е анализирана и рангирана тука.

Исто така, во користењето на платформата може да филтрирате со поставување на активните филтри кои се на врвот над првиот производ и да филтрирате кредити според Вашите преференции. Дали е тоа нашиот избор за Ваш кредит ( наше мислење за најповолен кредит во соодветната категорија ), дали е тоа најниската каматна стапка ( НКС – само кликате на тој филтер и системот ќе Ви ги даде кредитите со најниска номинална каматна стапка прив ) , дали е тоа кредит со најдог рок за отплата ( како би имале пониски рати – тука кликате на филтерот Период на отплата ).

Исто така, во соодветните кредити имате калкулатори кои се подесени согласно условите на соодветниот кредит, па сами можете да презметата колкава ќе Ви биде ратата. За оваа опција кликате на копчето Калкулатор.

Доколку Ви се допадне кредитот кој го разгледувате , со кликање на копчето Аплицирај , може директно да аплицирате во соодветната банка и самостојно да ја разгледате целата понуда на банката за соодветниот кредит.

 

Ви благодариме за довербата во БанкоМетар.мк

Користете ја платформата БанкоМетар.мк за да заштедете и секогаш да ја одберете правилната кредитна опција.