Денес, на гламурозна свеченост, во Битола беше промовирана првата СН картичка која е од брендот VISA.

СН Финансии како лидер во финтек секторот и носител на финансиската иновација во нашата земја ја промовираше својата СН дебитна картичка од брендот VISA која во соработка со Silk Road Банка преставува нешто ново и прилично напредно на нашиот пазар.

Вашето корисничко искуство, нагласи директорот Никола Јошевски, ќе го надополни одличен износ на картичката од 120.000 денари и повеќе и одличниот рок на враќање од 60 месеци.

Со оглед на ненадминливо поволните услови на оваа картичка, истата се етаблира на нашиот пазар како финансиска алатка која може и тоа како да му користи на секој поединец и секое семејство. 

Со ненадминати услови во поглед на износот кој ќе се одобрува на оваа картичка, одличниот рок на враќање, брзината на одобрување како и извонредните каматни услови – ја прават оваа картичка одличен избор за секоја Ваша кредитна потреба.

Во прилог некои фотографии од денешната свеченост во Битола, која не ги остави рамнодушни на учесниците:

May be an image of one or more people, people standing and indoor

No photo description available.

May be an image of 2 people and indoor

May be an image of indoor and text that says 'FELICIA CABARET CASINO ASIN.RSTUT RESTAURANT YAMAHA'

May be an image of 3 people, drink and indoor

May be an image of 1 person

May be an image of text that says 'SILKROAD SILK BANK SIV 4567 3210 0000 9876 GOOD THRU 05/25 VISA BICA'May be an image of 1 person, standing, indoor and text that says 'SE 1 SV 4567 9874 1234 6543 05/25 SILKROAD 4567 4567321000009876 3210 000 9876 05/25 VISA GOLD FELICIA CASINO. RESTAURANT CABARET VISA'

May be an image of 2 people and people sitting