Почитувани аматери,

Како од НБРМ ( со сиот кадровски, финансиски и останат капитал ), така и неколку партал-портал-плагијатори, сакаме да Ви порачаме нешто: Овој жален обид е брука за дејноста и сериозноста на банкарството и финансиите.

Професионално ( повеќе од 8 години ) тоа се прави вака:  https://www.bankometar.mk/krediti/potrosuvacki-eur/  или вака :  https://www.bankometar.mk/krediti/stanbeni-eur/ и така натаму. Не планираме да Ве едуцираме, бидејќи нема материјал за фин-тек во вас.

Ние се движиме, кон нови, комерцијални проекти за следната деценија, Вие слободно останете си во Вашето малограѓанско кликаштво, малограѓански окупанки, цицајте ЕУ фондови, и фурајте си се роднинско-партиски-куропушачки плагијаторизми. Затоа сте дел од аматерскиот свет. Брука и тривијални смешки сте – карикатури…

 

Наум Димитровски и Тимот на БанкоМетар.мк