Пакет бесплатни финансиски производи и услуги понуди Комерцијална банка за млади без редовна плата со цел да останат амбициозни, активни и динамични.

Во Пакетот за млади до 30 години кои сè уште не примаат плата ги вклучивме најдобрите производи и дигитални услуги што ги нуди Комерцијална банка и, најважно од сè, им овозможивме да ги користат ЦЕЛОСНО БЕЗ НАДОМЕСТ.

Пакетот вклучува:

 • Платежна сметка во денари и/или во девизи без надомест за отворање и водење
 • Бесплатна дебитна картичка Visa или Mastercard
 • Бесплатно активирање мБанка и Интернет банка
 • Бесплатна активација и користење мТокен
 • Бесплатно користење Google Pay и Garmin Pay
 • Бесплатни безготовински налози за плаќање на факултет
 • Неограничен број интерни плаќања со електронски налози
 • Плати на пријател преку телефонски именик
 • Бесплатна промена на ПИН на дебитна картичка
 • Бесплатна обнова на истечена дебитна картичка
 • Бесплатни три проверки месечно на состојба на сметка преку банкомат

И тоа не е сѐ. НАСКОРО доаѓа и следната бесплатна дигитална услуга – Подели сметка со пријател.

Ова се 14 причини за секој млад човек да стане дел од екипата што добива. Пакетот за млади без плата на Комерцијална банка овозможува секој корисник да го дотера својот финансиски стил и да ужива во слободата на бесплатните финансиски услуги за млади.

За вработени на возраст до 29 години нудиме посебен Пакет производи и дигитални услуги, со кој добиваат многу поволности и можности за задоволување на своите потреби и цели.

Отворањето сметка и активирањето на пакетот може да го направите со барање во која било експозитура на Комерцијална банка.

Доколку платежната сметка се отвора целосно онлајн со OneID, пакетот за млади се активира при подигнување на картичката во избраната експозитура.

Повеќе информации се достапни на следниот ЛИНК .