Комерцијална банка и Пеко повторно се погрижија на своите клиенти да им обезбедат максимално задоволство. Со картичките на Комерцијална банка обувките на Пеко до 19 декември може да ги купите и на попуст и на рати.

Дозволете си обувки какви што посакувате затоа што вашата картичка од Комерцијална банка ви овозможува попуст од 10% за плаќање на целиот износ одеднаш и попуст од 5% за одложено плаќање до 12 месеци.