Во Стопанска комора денеска ќе се одржи прес-конференција на тема „ЕУ интегративниот процес и системскиот пристап за подигнување на конкурентноста на работната сила во рамки на Европската година на вештини“.

Настанот е дел од циклусот прес-конференции на Комората поврзани со ЕУ интеграциите и подигнувањето на конкурентност ана работната силеа во земјава.