ПроКредит Банка со огромно задоволство споделува дека успешно е затворена наградната игра #ПроВозиСе, во соработка со Мастеркард.

ПроКредит им честита на 20-те најсреќни добитници што се приклучија во мисијата за зелена иднина и освоија нов велосипед! 🎉

Воедно, ПроКредит Банка се заблагодарува на сите учесници кои беа дел од наградната игра и кои се дел од убавата приказна за поздрава и поубава животна средина, бидејќи само заедно можеме да направиме разлика! 🌿

На следниот линк може да ги погледнете добитниците од наградната игра – ProVoziSe | ProCredit – MasterCard (pcb.mk)