Шпаркасе Банка ги ивестува своите клиенти  дека од денес повлечени од употреба ќе бидат банкоматите Макпетрол Бутел на Ул.Бутелска бб и Бензиска пумпа Макпетрол на Индустриска бб .

Листата со останати банкомати може да ја погледнете со пристапување на следниот линк.