Вистинска понуда во вистинско време – потрошувачки кредит од Халкбанк со камата од 5% фиксна за првите три години

2020-07-03 18:05

Новиот потрошувачки кредит на Халкбанк со пакет полиса за осигурување од Халк Осигурување АД Скопје кој е со каматна стапка од само 5% фиксна за првите три години, е идеален за финансирање на најразлични потреби на граѓаните во овој посткризен период. Со новиот кредит,...

Како банкари од македонските банки „цицаат“ пари преку фиктивни портали?

2020-06-25 18:28

Почитувани, Сакам да споделам еден интересен феномен, кој во поселедно време доби на интензитет, јако е заразен и се шири низ сите банки. Имено, БанкоМетар.мк како портал и веб сервис кој прв почна да ги рангира кредитните понуди на банките во Македонија, и тоа...

Нов станбен кредит од Халкбанк – најниска каматна стапка од само 3.2% фиксна 10 години!

2020-02-26 20:30

За да одговори на зголемените барања на граѓаните за обезбедување сопствен дом или паметно вложување на своите средства, Халкбанк креираше нов производ – Станбен кредит со животно осигурување што нуди во моментов најповолни услови на пазарот – фиксна каматна стапка од 3,2 односно 3,3%, во...

Препорачуваме: Кредит за рефинансирање до 120.000 денари на СН Финансии

2020-02-09 20:00

Заитересирани сте за кредит, но во хаосот на кредитни понуди не знаете што да одберете? Тимот на БанкоМетар.мк направи анализа за Вас, и затоа Ви го препорачуваме кредитот Се во Едно на СН Финансии – Битола. Но зошто Ви го препорачуваме овој кредит и...

Неограничен број задоволства со Mastercard картичките на Халкбанк

2020-01-17 18:00

Патување во Италија, шопинг во Шпанија, летови до далечни земји… Со Mastercard картичките од Халкбанк, на располагање ја имате целата леснотија на пазарувањето, патувањата и воопшто уживање во малите работи. Без разлика дали станува збор за дебитна или кредитна картичка, во Mastercard на Халкбанк...

Водечката македонска финтек компанија СН Финансии вработува во Скопје, Прилеп и Битола

2019-12-26 18:11

Од секогаш сте сакале да работите во светот на финансиите? Сакате да работите во динамична и напредна компанија, водач на македонскиот финтек сектор? Поради експанзија на активностите, Финансикото Друштво СН Финансии од Битола има слободни позиции во своите експозитури во Скопје, Битола и Прилеп....

Банка на годината за 2019 година во Македонија, според Вашите гласови

2019-11-07 14:00

Почитувани читатели на БанкоМетар.мк  И оваа година, избираме Банка на Годината 2019 според Вашите гласови!  Би ценеле доколку гласате за банката од која сте најзадоволни во 2019 година. Гласањето е доброволно и анонимно, а анкетата е во прилог и под секоја вест. Ви благодариме...

Грандиозна VISA наградна игра – биди VISA милионер на Стопанска Банка А.Д. Скопје

2019-11-04 19:00

Не пропуштајте, во периодот од 14.10 до 31.12 можете да станете милионер едноставно користејќи во трговија некоја од VISA кредитните и дебитните картички издадени од Стопанска банка. Наградната игра ќе се состои од неделни извлекување од сите трансакции направени во претходната недела со Visa...

Колку време е потребно за враќање на инвестицијата наречена факултет?

2019-11-01 19:00

Котизации за факултет и основни трошоци Доколку претпоставиме дека просечен студент се школува на државен универзитет, кој чини 400 евра годишно, само за котизации неговите родители би требало да одвојат околу 2000 евра со трошоци за книги и дополнителни часови. Доколку не живее во...

Целосен прирачник како да аплицирате за нов стан/куќа и да добиете субвенции

2019-10-28 21:00

За неполни три месеци откако стапија на сила новите услови, интересот кај граѓаните е голем. Намалените каматни стапки, новиот модел Купи стан за млади,како и дополнителната едногодишна субвенција на месечната рата за секое новородено или посвоено дете е причината за големиот интерес. Согласно новите услови...