Ослободете го потенцијалот на вашиот бизнис! Максимизирајте ја продажбата со ФлаерСервис.мк

2024-06-24 11:00

Во динамичниот пејзаж на бизнис промоција, важноста на опипливите маркетинг алатки не може да се прецени. Додека дигиталниот маркетинг станува сè поприсутен, традиционалните методи како дистрибуирање флаери остануваат моќен и економичен начин да се допре до вашата целна публика. FlaerService.mk, вашиот партнер во ефективна...

Отсега и на граничните премини! ФлаерСервис директно ја зголемува Вашата продажба!

2023-08-29 09:53

Отсега ФлаерСервис и на граничните премини! Од овој месец, Првата Национална Платформа за дистрибуција на рекламен материјал, Флаер Сервис започна со активности на граничните премини! Зголемете ја Вашата продажба и подобрете ја финансиската крвна слика на Вашата компанија со услугите на Флаер Сервис, преку...

Новото време носи нови поволности за целосна финансиска слобода

2022-10-07 08:00

Во метежот на секојдневието често забораваме да ги побараме нештата кои барем малку ќе ги направат полесни одговорностите и обврските. Сигурно секој од нас, пред сѐ, сака своите лични финансии да ги направи што поефикасни и побезгрижни и притоа да си дозволи максимална финансиска...

Откријте какви привилегии добивате доколку сте приматели на плата во Халкбанк

2022-02-15 17:00

Тешко е да се замисли животот и секојдневието без широката палета на производи на банката. Покрај можностите за парични заеми, депонирање готовина и други банкарски услуги, голем број на иновативни банкарски производи и услуги го олеснуваат секојдневното функционирање во заедницата. Помеѓу иновативните и корисни...

Три пати подобро, три плати повеќе!

2021-02-08 11:00

Како најбрзо и наједноставно до повеќе средства и надополнет буџет? Аплицирајте за дозволен минус во Халкбанк АД Скопје, префрлете ја платата и добијте можност за пречекорување на трансакциска сметка до 3 плати. Услови: До 3 месечни плати за сите вработени лица; До 2 месечни...

Нов потрошувачки кредит од Халкбанк со грејс период од 6 месеци за дополнително олеснување на финансиската состојба на клиентите

2020-09-24 09:00

Потрошувачки кредит со грејс период од 6 месеци и со каматна стапка од само 5% фиксна за првите 2 години е новиот производ на Халкбанк АД Скопје со кој банката излегува пресрет на сите оние кои имаат потреба од дополнителни средства во ова тешко...

Реновирање или преселба? Станбениот кредит не претставува проблем туку помага при сериозни животни одлуки

2020-07-27 19:00

Според истражувањата, дел од стресните настани во животот на луѓето е реновирањето на станот. Тоа не е изненадувачко, затоа што има многу чекори што треба да се преземат за да може сè да биде правилно спроведено. Избор на материјали, плочки, врати, прозорци, обезбедување мајстори,...

Квалитетот на изработката е важна одлука при избор на вашиот нов дом

2020-07-21 20:00

За повеќето луѓе, најголема инвестиција во животот е купување имот, стан или куќа, за себе и за своето семејство. Затоа, оваа одлука е една од најважните што се донесува. Последиците од изборот се далекусежни, па затоа чинот на купување стан треба да биде добро...

Искористи ги летните викенди за брза и интересна преобразба на домот

2020-07-15 12:00

Копнеете по нов, модерно уреден дом? Сакате промена, но немате идеи? Што велите за мала, викенд преобразба? Следуваат неколку интересни предлози кои ќе ви помогнат во изразување на вашата креативност. Доколку сметате дека просторот во вашата соба е мал, неутралните и светли бои ќе...

Глобал Фајнанс ја прогласи Халкбанк за „Најдобра банка за работа со население за 2020 година“

2020-07-07 09:00

  Халкбанк АД Скопје од страна на престижниот светски финансиски магазин Глобал Фајнанс (Global Finance) е прогласена за Најдобра банка за работа со население за 2020 година. Истовремено, банката е добитник и на наградата „Commerzbank’s STP Award 2019“ која ја доделува лидерот за меѓународни...